Επεξεργασία Ηλεκτρονικών

Επεξεργασία Ηλεκτρονικών

Η MetalLogic αποτελεί ίσως την πιο παλιά επιχείρηση στην Ελλάδα που να έχει ασχοληθεί με την κάθετη διαχείριση των ΑΗΗΕ. Μπορούμε να διαχειριστούμε στις εγκαταστάσεις όλα τα είδη των ΑΗΗΕ και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Μόνο Αδειοδοτημένες Εταιρείες και για Εντός Ελλάδας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σύμβαση με Αδειοδοτημένο Σύστημα»

Τύπος Υλικών

Η επιχείρησή μας δέχεται μόνο διαλεγμένο υλικό όπως πλακέτες, σκληρούς δίσκους, κινητά τηλέφωνα κοκ. Ο τιμοκατάλογός μας έχει όλες τις κύριες και πιο συνηθισμένες κατηγορίες. Εάν τα υλικά σας δεν ταιριάζουν με κάποια αυτές τότε ενημερώστε μας και θα σας προσπαθήσουμε να τα ταυτοποιήσουμε εμείς ή θα κάνουμε ξεχωριστή προσφορά ανάλογα με τα υλικά που διαθέτετε.

Διαδικασία

Η MetalLogic εκτός από τις καλύτερες τιμές της αγοράς σας προσφέρει και την απαραίτητη σταθερότητα μέσω μίας διαδικασίας απόλυτα διαφανείς και φιλική προς τον πελάτη.

Παραλαβή Υλικών Εντός Αττικής.

Εξειδικευμένοι υπάλληλοι της επιχείρησή μας έρχονται στις εγκαταστάσεις σας και σε συνεργασία μαζί σας ταυτοποιούν τα υλικά με τις διαθέσιμες κατηγορίες κι εν συνεχεία προχωρούν στην παραλαβή.

Παραλαβή Υλικών Εκτός Αττικής.

Για απομακρυσμένες εταιρείες, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την παραλαβή των υλικών σας με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Τα υλικά θα πρέπει να είναι κατάλληλα συσκευασμένα και μπορούν να φέρουν και σφραγίδα ασφαλείας. Την αποστολή των υλικών είναι επιθυμητό να τη συνοδεύει μια Packing List η οποία θα αναφέρει τα υλικά που περιλαμβάνονται στην αποστολή.

Άμεση Πληρωμή

Οι πληρωμές για τα υλικά που έχουμε παραλάβει γίνεται άμεσα και γρήγορα σε τράπεζα της επιλογής σας. Για εντολές μέχρι τις 10:00 το πρωί η εξόφληση γίνεται συνήθως την ίδια μέρα ή σε περίπτωση μεγάλου φόρτου εργασίας την επομένη εργάσιμη.

Τρόπος Συνεργασίας

Η επιχείρηση μας έχει ως ορθή πρακτική για όλα τα υλικά που επεξεργάζεται να μην παραλαμβάνει υλικά από ιδιώτες και ασφαλώς να μην πληρώνει μετρητά για τέτοιου είδους υλικά. Οποιαδήποτε αγορά γίνεται μέσω τραπέζης με την έκδοση τιμολογίου.

Για αγορές υλικών εντός Ελλάδας, κάθε πιθανός προμηθευτής πρέπει υπ’ευθύνη του να έχει άδεια διαλογής (Άδεια Λειτουργίας ή/και ΑΕΠΟ) και σύμβαση με κάποιο αδειοδοτημένο Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισης όπως η Ανακύκλωση Συσκευών ή η Φωτοκύκλωση κοκ.

«Διασφάλιση προσωπικών δεδομένων με την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει η GreenFence»

 Προσωπικά Δεδομένα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλέον προβλήματα στη διαχείριση των υλικών που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, όπως Σκληροί Δίσκοι (HDD), USB sticks, κινητά τηλέφωνα κοκ, είναι η ορθή διαχείρισή τους σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). και τις ορθές πρακτικές που ορίζει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Για αυτό τον λόγο η επιχείρησή προχώρησε στην δημιουργία ενός ξεχωριστού τμήματος που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων υπό τον διακριτό τίτλο GreenFence.

Με συνεχείς τεχνολογικές επενδύσεις και οργανωτικές αλλαγές η «GreenFence», έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται  ως η πλέον εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της εμπιστευτικής καταστροφής στην Ελλάδα, προσφέροντας τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.greenfence.gr

«Οι τιμές ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Ενημερωθείτε για τον τρέχον τιμοκατάλογο από την ιστοσελίδα μας»

Τιμές Υλικών

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις τιμές που προσφέρουμε ανά τύπο υλικού. Οι τιμές επικαιροποιούνται κάθε εβδομάδα. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση αυτό σημαίνει ότι οι τιμές είναι σταθερές και όχι ότι δεν έχουν αλλάξει!

Κατηγορίες και τιμές

Σε αυτό το link σας παραθέτουμε τις τιμές που προσφέρουμε ανά τύπο υλικού. Οι τιμές επικαιροποιούνται κάθε εβδομάδα. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση αυτό σημαίνει ότι οι τιμές είναι σταθερές και όχι ότι δεν έχουν αλλάξει!

English